https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТатяна Дончева: Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат...

Татяна Дончева: Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат властта

“Залогът на изборите е възможността ДПС и ГЕРБ да получат мнозинството от позицията на фактори не като политически партии, а като персони в лицето на Бойко Борисов и Делян Пеевски, които да контролират политическия и икономическия живот по подобие на това, което се случваше 12,13,14 година”, каза пред БНТ лидерът на “Движение 21”, част от коалиция “Левицата!”, Татяна Дончева.

“Да могат да имат правосъдна система, която да започва дела срещу икономически конкуренти, да изземат бизнеси, да присвояват каквото могат и на което жертва станаха десетки болници, общини, държавни предприятия”, допълни тя.

“Продължаваме Промяната” имат едно свойство да наричат черното бяло с изключителна лекота и да си въобразяват, че когато лъжат без да трепват, някой трябва да им вярва. Снимките са снимки. Има един съществен въпрос. Вярно ли е или не е?”, коментира тя.

“След като вие сте допуснали такива отношения и канали, а вие сте дошли вчера на власт с хиляди приказки за промяната, за новото начало, за това как ще решите прехода, всичко това е сериозно”, обясни Дончева.

“Много е удобно да намериш хора, които не знаят за какво става дума, да ги сложиш усмихнати и костюмирани на едни властови столчета, да ги побутваш в едни подписи, сделки, административни и законодателни решения, но когато се усетят вече да е късно”, заяви Дончева.

По думите й ги побутват преди всичко Борисов и Пеевски, които от достатъчно дълго време са в политическия и икономически живот на България, за да имат представа за цялостната картина и за да имат в ръцете си лостове. “Това е най-големият риск на тези избори, които идват”, заяви тя.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X