https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДПС закри предизборната си кампания в Русе със заявка да бъде втора...

ДПС закри предизборната си кампания в Русе със заявка да бъде втора политическа сила

С фолклорен празник в Сливо поле, Движението за права и свободи закри предизборната си кампания в Русенска област, на 28 ден от нейното официално начало. Стотици членове и симпатизанти на партията се насладиха на изпълненията на фолклорните състави “Дунавски вълни”, Лудогорски гласове” и “Романтика”.

“Време е за разум, време е за диалог, за отговорност и решаване на проблемите на хората. Време е ДПС да участва във властта. 28 дни, ние обикаляхме областта за да срещнем хората очи в очи и да представим нашата визия за развитие. Целта ни е да сме втора политическа сила и с ваша помощ ще го постигнем в неделя”, заяви водачът на листата Ализан Яхова.

На събитието присъстваха всички кандидат-депутати от листата на ДПС, както и областното и общинските ръководства. По-рано през деня те имаха среща в Разград със съпредседателя на ДПС Делян Пеевски. Той направи символично посещение на свети места и за християни, и за мюсюлмани в Североизточна България и обсъди готовността за изборите със структурите.

Вие сте на ход, обърна се лидерът към структурите, които го информираха за хода на предизборната кампания и очакванията на избирателите. Важното е хората да виждат какво правим и да са доволни, напомни Делян Пеевски.

На срещата, която се проведе в Разград, присъстваха и съпредседателят на ДПС и водач на листата на партията за членове за Европейския парламент и листите на ДПС в Разград и Силистра доц. д-р Джевдет Чакъров, както и водачът на листата на ДПС в Русе Ализан Яхова и кандидатите за народни представители Айдоан Джелил, Сезер Сабах, Eсра Белбер, Ислям Панджаров, Гюнайдън Кязимов, както и кметът на Община Ветово д-р Мехмед Мехмед

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X