https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортДжошуа смята да "пречупи душата" на Кобрата

Джошуа смята да “пречупи душата” на Кобрата

Световният шампион в тежката категория на бокса Антъни Джошуа се закани на Кубрат Пулев преди мача им на 12 декември в Лондон. Британецът изтъкна силните страни на Кобрата, но смята да “пречупи душата” му.

“Той представлява предизвикателство. Иска титлите и иска да ме победи. Това притежава той – глад и мотивация. Трябва да му отнема мотивацията и да потуша тази увереност. Така побеждаваш съперник – като пречупиш душата му”, каза Джошуа пред “Скай спортс”.

Наскоро мениджърът на Джошуа – Еди Хърн, заяви, че двубоят може да бъде преместен заради карантината във Великобритания и намерението срещата да се проведе с публика.

Британският боксьор отличи поведението на българина. “Пулев не е звезда в социалните мрежи. В днешно време много хора печелят фалшиво уважение там”.

Тежката криза с хиляди заразени с COVID-19 в Англия и в цяла Европа обаче отложи на няколко пъти двубоя. Първоначално той трябваше да се състои на 20 юни на стадиона на футболен клуб “Тотнъм” в Лондон. Срещата бе изместена за 25 юли, а след това “увисна” във времето заради все още бушуващата зараза, съобщи btv.

В крайна сметка двете страни се разбраха и подписаха договор за мач на 12 декември 2020 г. в “О2 арена” в Лондон. Все още не е ясно дали по трибуните ще присъстват зрители. Това зависи от разпространението на коронавируса във Великобритания и решенията на местното правителството.

Кубрат Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг), е задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF) от 27 октомври 2018 г., когато победи в “Арена Армеец” братовчеда на Тайсън Фюри – Хюи Фюри.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X