https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортДжошуа: Двубоят с Пулев ще е труден, но аз съм воин

Джошуа: Двубоят с Пулев ще е труден, но аз съм воин

Антъни Джошуа настоя, че е изчистил предишните си грешки и че „няма пробойни в бронята ми“ преди предстоящия сблъсък за световните титли в тежка категория с Кубрат Пулев.

Световният шампион от Великобритания поставя коланите на IBF, WBA и WBO срещу нашия боксьор на „Уембли“ пред 1000 зрители в събота не преди полунощ. Двубоят идва година след изненадващата загуба от Анди Руис-младши, но Джошуа заяви за Sky Sports, че е еволюирал оттогава и Пулев ще разбере това по трудния начин.

„Понякога, когато нещата вървят добре, продължаваш да работиш върху силните си страни. След загубата ми в Ню Йорк? Това, което хората наричат слабости, аз наричам силни страни, които не съм идентифицирал още. Аз се подобрих, сега нямам пробойни в бронята. Това ще бъде труден двубой, но трябва да запазя коланите си. Имам манталитет на воин. Няма нищо по-важно от мача с Пулев. Към него съм единствено концентриран“, каза Ей Джей, цитиран от БГНЕС. Сблъсък с притежателя на пояса в тежка категория на WBC Тайсън Фюри за абсолютната световна титла ще бъде на дневен ред при успех на Джошуа над Пулев.

„Той е загубил килограми, физическата му подготовка изглежда добра, така че може да потърси ранен нокаут. Той непрекъснато те държи под напрежение. Пулев е първокласен боксьор в тежка категория“, сподели треньорът на Джошуа Роб МакКракън. „Събота е най-важният ден в живота ми. Тренирам от 12-годишен, станах шампион в България на 14-годишна възраст. Това е мечтата ми, това беше мечтата на баща ми. Нокаут? Просто се нуждая от тази победа. Искам да го направя за баща ми, страната ми, за българския спорт. Не само за себе си. Готов съм, знам, че това е моят миг. Исках този двубой, чаках дълго време за него“, каза Пулев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X