https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортКак и къде може да гледаме мача Пулев - Джошуа?

Как и къде може да гледаме мача Пулев – Джошуа?

Тази вечер в лондонската зала “Уембли” Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се изправят в сблъсък, който ще определи следващия световен шампион на 4 федерации – WBA, WBO, IBF и IBO. Боят най-накрая ще се осъществи, след като през 2017 година Пулев получи контузия, а заради Covid-19 мачът беше пренасрочен за декември.

За радост на българските фенове, битката Пулев – Джошуа ще бъде излъчена на територията на България чрез платформата за стрийминг на спортни събития – DAZN. Тя държи правата за пряко предаване на двубоя и по информация на Sportlive.bg ще е единствената медия, която ще предава мача в България.

Нито една българска телевизия не се е сдобила с правата за излъчване на мача на Пулев за световната титла (засега и не се очаква това да се промени). Преговори са водени, но двете страни се разминават драстично, а от DAZN вече са подготвили и български коментар за мача.

Това означава, че българските фенове ще можем да гледаме Пулев – Джошуас регистрация и абонамент в DAZN. За разлика от цените на Острова обаче, ще може да следим битката, всички събития около нея (пресконференции, анализи, интервюта, кантар) и още 2 двубоя (с участието на Канело Алварес и Генади Головкин) срещу сумата от 2.99 лева за целия месец.

DAZN предлага срещата Антъни Джошуа – Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия.

Очаква се мачът да започне в полунощ българско време.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X