https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиАрестуваха обвинен за убийството българин в Италия

Арестуваха обвинен за убийството българин в Италия

Карабинерите от Чивитавекия до Рим, Италия арестуваха 36-годишния българин Любомир Лозанов – издирван от януари за убийството на Антония от Радомир.

Тя бе открита в куфар нарязана на парчета. Италианските медии не съобщават имената на жертвата и на арестувания. След като получили сигнал от Централната дирекция на криминалната полиция, карабинерите на Ладисполи започнали разследването. Ладисполи се намира на 50 км северно от Рим и е известен като град, в който има голяма българска и румънска общност. Лозанов се укривал у приятели, пише 24 часа.

Арестуваният напуснал България 4 дни след изчезването на Антония през януари. Обяснил, че отива да търси по-добра работа. Младата жена е видяна последно на Ивановден в заведение край Радомир.

Близо 10 месеца по-късно диви животни изровиха останките на Антония в храсти близо до реката между Радомир и с. Николаево.

След заминаването Любомир не поддържал връзка с никого. Роднини на Антония го търсели, за да научат повече за раздялата им. Двамата били двойка от 4 години. Връзката била бурна, а скандали се зараждали без причина. “Не даваше да говори с други мъже и да работи, купи телефон на ваучер, за да не звъни на никого”, споделя приятелка на убитата жена.

Безброй пъти Антония се заканвала да сложи край на връзката, но бързо прощавала, заслепена от любов. Обяснявала, че въпреки шумните спорове след това се извинявали един на друг.

След жесток побой Антония изпаднала в безсъзнание и се събудила в болница. Обмисляла дори да иска ограничителна заповед. Любомир сам признал за престъплението пред баща си. Двамата решили да скрият трупа, като го натъпкали в куфар и го заровили под земята.

Пред униформените възрастният мъж признал всичко и посочил къде е заровена младата жена. Според близки, Любомир вземал наркотици, от които ставал избухлив, което вероятно е довело до злощастните събития.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X