https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортГригор Димитров още усеща последствията от "дългия COVID"

Григор Димитров още усеща последствията от “дългия COVID”

Първата ракета на България Григор Димитров призна, че все още усеща някои ефекти на COVID-19, след като се зарази с коронавируса през юни, докато участваше на демонстративните турнири Адриа Тур, организирани от Новак Джокович в Сърбия и Хърватия.

Още в края юли Димитров разкри, че е изкара тежко заболяването, а в интервю за Би Би Си той споделя, че може би не е трябвало да участва на Откритото първенство на САЩ в края на август, отбелязва БГНЕС.

“Симптомите бяха много неочаквани и продължиха да бъдат с мен известно време. Мисля си, че може би не трябваше да ходя в Щатите, но си казах, че трябва да тествам на какво ниво е тялото ми”, коментира хасковлията, който отпадна още във втория кръг на Ю Ес Оупън.

В края на октомври по време на участието си в Антверп Димитров сподели, че вече се чувства по-добре. “Сега се чувствам много по-добре и дори не ми се налага да правя дремки през деня. Но има някои дребни неща от време на време, които те карат да си мислиш: “Човече, не е същото като преди”. Всичко е наред, но кой знае как ще се развият нещата. Единствено се надявам да не се заразя отново”, каза Григор.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X