https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиЧувствам се обиден и предаден - последните думи на убиеца от Варна

Чувствам се обиден и предаден – последните думи на убиеца от Варна

Чувствам се обиден и предаден - последните думи на убиеца от Варна

Не ми се живее повече! Чувствам се обиден и предаден! Това са едни от последните думи, които изрича Димитър Големанов по телефона час преди кървавото меле в апартамент на ул. “Македония” 105 във Варна.

Там той застрелва двама души, след което тегли куршум и на себе си, пише “24 часа”.

40-годишният мъж имал успешни бизнеси и заведение на крайбрежната алея във Варна. С покойната вече Диляна имали 2-годишна връзка – бурна и обсебваща, както я описват техни близки. Поредната раздяла, отпреди месец, не се отразява добре на Димитър. Продължават да се виждат и преди няколко дни той запознава Диляна със своя близък приятел Нико – 41-годишен кипърец с шведско гражданство, който живее в апартамента.

В нощта преди убийствата Диляна отива в злополучния апартамент и започва да купонясва с кипъреца и още трима приятели. Количеството на изпития алкохол се увеличава и младата дама започва да провокира бившия си в интернет – вероятно със снимки и заяждания, разказва приятел на двойката.

По думите му купонът и заядливата комуникация продължили до сутринта, когато Димитър Големанов нахлува в апартамента на първия етаж през прозореца и тогава започва разправата.

“Не ми се живее повече”, това споделя той с приятеля си. “Звучеше неадекванто, беше много афектиран, не беше на себе си. Каза, че са го провокирали много сериозно и се чувства обиден и предаден”, сподели с медията вероятно последният човек, който е говорил с Големанов.

Когато вчера полицията пристига на мястото, открива телата на трима души – 40-годишният Димитър от Варна, 23-годишната Диляна и 41-годишният швед. В жилището е намерен автомат, два газови пистолета, преправени за бойни, един боен пистолет със заличени номера, както и множество боеприпаси.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X