https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedСтела Николова: Задкулисието спаси Борисов, справедливостта е арестувана от прокуратурата

Стела Николова: Задкулисието спаси Борисов, справедливостта е арестувана от прокуратурата

“Докато властта се окопа, затвори ни по къщите, пуска ни по телевизора опорки и промива мозъци, че ни спасява от вируса с хладилници, които не влизат през врати, прокуратурата ни го наби с 200”, пише общинският съветник Стела Николова във Фейсбук. “За пореден път задкулисието спаси Борисов!

Защо? Прав ли е Осман Октай, че още не са готови с проект, който да замести Герб? Нима не бе ясно, че този мандат ще изкърти всички мивки по гьонсуратлък и скандали? Чака ли ни поредната победа на Борисов на избори? Изморени от скандалите, мнозинството българи не гледат новини и не знаят какво се случва. Едва, когато стабилността на Бойко ги застигне по някакъв начин, тогава усещат, че е трябвало да реагират по- рано.

Противопоставянето на групи от обществото по време на протестите свърши перфектна работа на управляващите, а днес тези, които ги организираха се карат във ФБ. Това е тъжно! Да не гледаме назад! Чакат ни много тежки избори, които ще се проведат в пандемия за удобство на управляващите и с идеята, че избирателната активност ще е ниска. Всеки, който ще се явява на избори от непарламентарно- представените партии трябва да започне отсега кампания за убеждаване на избирателите, че трябва да си направят труда да идат до урните. Само с падането на Бойко може да се отприщи промяна. Само с много висока избирателна активност и застъпници във всяка секция можем да бием чиновническия и корпоративен вот за Герб И помнете, че Бойко не ви пази от никого, той пази себе си! Мобилизация и масово гласуване, иначе по европейските медии ще продължават да разнасят “мръсното бельо” на Борисов, а у нас Гешев да го пере!

Справедливостта е арестувана от прокуратурата! Време е да й платим гаранцията с бюлетина срещу статуквото!”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X