https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияЗаради културен проект в Русе: Среща в джип между Пламен Бобоков и...

Заради културен проект в Русе: Среща в джип между Пламен Бобоков и Христо Иванов

Сряда, 15 часът. Докато в парламента депутатите обсъждат актуализацията на бюджета на Държавното обществено осигуряване и парите за пенсии, на паркинга отвън се провежда странна среща. Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов изненадващо се качва в огромен тъмен джип и е засечен от фоторепортер на “България днес”.

Иванов остава в колата около 10 минути, след което слиза и бързо се връща в Народното събрание. Минута по-късно от другата врата на джипа слиза бизнесменът Пламен Бобоков, качва се на предната седалка и колата си тръгва.

След срещата Пламен Бобоков се премести от задната на предната седалка на джипа и си тръгна.

Двамата са се срещнали, за да обсъдят културен проект, свързан с Русе, обясниха пред “24 часа” в четвъртък от офиса на Пламен Бобоков.

Потърсен от “24 часа”, Христо Иванов разказа малко повече за срещата, но без да навлиза в детайли. Имаме различни теми, които обсъждаме с г-н Бобоков, свързани включително с негови различни културни проекти, нищо политическо няма в този разговор, каза той. Но на този етап не можел да каже подробности. Ще коментираме това, ако изобщо се стигне до конкретика, обясни съпредседателят на “Демократична България”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X