https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПламен Рашев подал оставка заради лошите резултати на БСП на изборите

Пламен Рашев подал оставка заради лошите резултати на БСП на изборите

Областният съвет на БСП в Русе си избра на 18 юли нов председател – Тодор Йорданов, след като досегашният шеф на партията Пламен Рашев подаде оставка.

Причината за промяната в областното ръководство са недобрите резултати, които постигна БСП на последните три избора през миналата година. Това заяви за в. „Бряг“ Пламен Рашев. „Има ситуации, в които трябва да се направи жест, намигване, да стане достатъчно ясно, че когато има нови хора, нови идеи и креативно мислене, би било възможно да има по-добри резултати“, обясни още Рашев.

Според него поводът за оставката му е свързан и с турболентните политически процеси в момента, които бързо могат да предизвикат избори. „Ние се готвим както за избори, така и да управляваме в коалиция. Продължаваме напред, промяната в областното ръководство беше за по-добро. За нас е важно подмладяването на кадрите. Дали сме си свършили добре работата, ше разберем като преброим бюлетините на изборите“, категоричен беше Рашев.

Вчера Тодор Йорданов и Пламен Рашев участваха в съвещание на председателите на областните съвети на БСП в страната, което се проведе в София. По време на събитието Рашев представи Йорданов като нов областен председател на партията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X