https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАсен Василев: Няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ...

Асен Василев: Няма да работим с мафията, няма да работим с ГЕРБ и Борисов

Пред нас за последните 7 месеца имаше два пътя. Лесният път бе да се сключим договор със силите на Прехода, да се разберем с предишните правителства така, както винаги се е случвало, да им оставим тук-таме някой отровен канал или някоя хранилка и все още да управляваме. Ние избрахме трудния път, защото трябва да спрем веднъж завинаги с тази политика на мръстоия, на кражби. С тази политика, която ни докара дотам, че 33 години по-късно да сме по-малко от 7 милиона, вместо 9. Крайно време е мафията да започне да напуска страната ни, а не децата ни и това можем да направим само ако кажем: “Не, няма да работим с мафията. Не, няма да работим с ГЕРБ и Борисов”. Това заяви съпредседателят на “Продължаваме промяната” Асен Василев на откриването на предизборната кампания на партията.

Той подчерта, че “Продължаваме промяната” ще се бори за независима България, в която парите стигат до хората, а не до осем определени фирми. “Това е трудна битка, която няма да приключи за месец или година. За седем месеца започнахме няколко неща, направихме няколко първи стъпки. Видя се, че когато не се краде, има пари за по-високи пенсии, за детски градини, за по-високи майчински надбавки, за по-високи заплати за учителите, лекарите, полицаите и армията. Започнахме да инвестираме в хората на България и в техните деца, вместо да пълним шкафчета с кюлчета. Това, което ще направим на 2-ри октомври с ваша помощ, е да си довършим работата. И няма да се откажем”, подчерта Василев.

Съпредседателят на ПП обясни и символиката в откриването на кампанията им именно в Пловдив. “За втори път откриваме кампанията си тук, защото това е най-българският град. Тук след няколко дни ще празнуваме най-великото събитие, което заедно сме успели да сътворим в новата българска история – Съединението. Това е събитието, когато България, въпреки всички външни сили, е показала, че ще бъде независима, борила се е за тази независимост и я е отстояла. Без Съединението, нямаше да има България. Това е най-българският акт и това е начинът, по който ние трябва да водим нашата политика. Това ни е завещано от нашите деди”, посочи Асен Василев.

`

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X