https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов: Това е най-лесната предизборна кампания на ГЕРБ

Борисов: Това е най-лесната предизборна кампания на ГЕРБ

“Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на откриване на предизборната кампания на партията в Плевен.

Това е най-лесната предизборна кампания за ГЕРБ. Фактите говорят – цените на стоките, които се произвеждат в България са рекордни, а инфлацията е чудвищна. Какво вдигане на заплати и пенсии?!, попита той.

При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. – при вас е 3,70 лв. Ето ви 12-те години, за които говорят скъпите им ПР-и. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено, коментира той.

4 милиона лв. са изтекли от България за пет месеца пред посредници. Искат да влязат в управлението отново да крадат. Както го правят през бензина. Откраднаха ни и слогана ни за “промяната”.

България е получила нула от европейската солидарност за възстановяване от Ковид кризата. Представяте ли си каква неграмотност и незаинтересованост!? И лобизъм за частните интереси на „промяната“. Не случайно си докараха „Джемкорп“.

Оставихме в нарочна сметка 1 милиард лева, за да достроят АМ „Хемус“. Най-голямата им гордост е, че спряха „Хемус“ и пътя „Русе – Велико Търново“. Какви инвестиции ще привличаш, когато ТИР-ът пътува по десет час по неподдържаните две години пътища?

‘Четири милиарда и шестстотин милиона лева са изтекли от България през последните месеци през посредниците. Затова тази партия на посредниците трябва да бъде побеждавана. Вместо да надградят, те унищожиха всичко направено. По най-груба сметка по 30 милиона на ден излизат от България за посредниците на тази партия”, разкри лидерът на ГЕРБ.

“Кой ще върне тези милиарди заеми и кредити, които натрупаха? При тази неработеща икономика. Дотират газа, тока, храните, водата. В такова „перпетуум мобиле“ не виждам нищо успешно. За България остават задължения. И те искат още малко да побъркат в джобовете на българите. Това е партията на посредниците!”

За две години къщичка за птички не направиха. А дойдоха с гръмки обещания – три моста, пет магистрали. Асен Василев каза по магистрала на година. Две години минаха и няма един метър!

Първият ден, ако ГЕРБ управлява, слагаме един лев мито, за да може на всяка бензиностанция всеки гражданин да получава по един лев на литър гориво компенсация. „Промяната“ се правят на ястреби, а в същото време плащат с 28 процента повече на „Газпром“ за газа, каза Борисов.

Германия затвори въглищните централи, а нашите работят на макс Произвеждаме всичко – жито, ечемик, слънчоглед. Откъде дойде инфлацията? От посредниците! Ситуацията е много тежка.

“Не е важно кой вдига пенсиите, а е важно кой ги плаща. Лесно се обещава, трудно се работи и трудно се изкарват пари, за да се плащат. Ние имаме най-слабия инвестиционен климат и най-високи цени на хранителните продукти благодарение на партията на „промяната“, на ДБ и БСП. За година и половина”, коментира той.

Ще продължаваме ли да лъжем, че не участваме с оръжие в Украйна вместо да си вземем решение като всяка друга европейска държава? Пак през посредници се извършва това. Посредниците правят огромни пари от оръжието, а си мислим, че руснаците не знаят с какви снаряди се стреля. Вместо официално да го заявим се прави това, за да може да изтичат парите през посредниците.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X