https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЧиталищната телевизия на Слави пусна песен и за Гълъб Донев и Стефан...

Читалищната телевизия на Слави пусна песен и за Гълъб Донев и Стефан Янев

Слави качи нова песен във фейсбук профила на своята телевизия 7/8 в нескопосан и жалък опит да замаже противната чалга по адрес на Лена Бориславова. Този път тя е насочена към служебния премиер Гълъб Донев и лидера на “Български възход” Стефан Янев.

Според лидера на ИТН става дума за конкурс за политическа песен “ПолиТик-Ток”. Сценаристите на Слави призовават хората да им изпращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

“Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат”, са само част от лириките на новото произведение, което е кавър на песента “Мома Яница”.

Това се случва малко след скандала с песента за Лена Бориславова, която взриви социалните мрежи. В нея тя беше наречена “уморена кака Лена, гладна хиена” и с още куп подобни простотии.

Малко след това бившият началник на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова заяви, че ще съди Слави и сценаристите му за обидната песен, а от “Продължаваме промяната” застанаха плътно зад нея. Шоуменът, който се подвизаваше и в политиката, пък коментира, че това е просто политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X