https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСлед среща с Шишков: Иван Белчев обеща видими резултати по пътя Русе...

След среща с Шишков: Иван Белчев обеща видими резултати по пътя Русе – Бяла

Русенският депутат Иван Белчев е провел работна среща с регионалния министър Иван Шишков, става ясно от негова публикация в социалните мрежи.

“С министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков успяхме да разговаряме тази седмица по конкретни проблеми на пътя Русе – Бяла. Дадох примери за участъци по пътя “убиец”, споделих му черната статистика и посочих решения, за да могат катастрофите по този участък да намалеят. В следващите месеци ще видим реални резултати както по целия път, така и на местата със зачестилите инциденти край Борово и Беленския баир”, заяви Белчев.

“Припомням ви, че за този участък още преди 5 години писах на АПИ и те взеха под внимание препоръките, които аз и други доброволци дадохме.

Всеки ден в Народното събрание е важен за мен, защото освен гласуванията, срещите, дискусиите, аз задавам въпроси, давам решения и търся реализация на проблемите на родния ми край.

И заедно с колегите ми от Демократична България, моите сътрудници и десетките помагащи ми хора, успяваме да вървим уверено напред.

С министър Шишков говорихме за: ремонт на компрометирани участъци, поддържане на пътя, подрязване на храсти и клони – особено на завоите, светлоотразителни направляващи колчета край пътя, светлоотразителни кабари, видима маркировка – това са първите действия, които трябва АПИ да предприеме.”, допълни депутатът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X