https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПенчо Милков отчетe третата година от управлението си

Пенчо Милков отчетe третата година от управлението си

Пенчо Милков отчетe третата година от управлението си

„Измина и третата година, откакто ни поверихте ключа за общия ни дом. Ще я запомним с неочаквани обрати за Русе, страната и света, но и с много възможности за израстване, които получихме. Направихме сериозни стъпки за подобряване на средата в града ни и обществената сигурност, въведохме високи технологии в образованието и приветствахме нови инвестиции.“ С тези думи се обърна кметът Пенчо Милков към русенци, представяйки ключови моменти от работата си и свършеното от неговия екип и общинската администрация през изминалата година.

Отчетът за третата година от мандат 2019-2023 г. отново започва с постигнатото от екипа по зададените от кмета приоритети в управленската му програма. Следват подробни разяснения за извършеното в ресорите, общинските предприятия и звена, малките населени места.

„Градът ни се променя. Съпътстваха ни и нежелани препятствия. Масовата подмяна на водопроводната инфраструктура вгорчи делника на Русе, също както и опашките от тежкотоварни камиони, правителства се сменяха, а цените растяха неумолимо. Всичко това постави на изпитание способностите ни да се адаптираме. За миг с екипа ми не сме се колебали, че трудностите ни правят по-силни и добри. Предстои ни още работа, за да възвърнем заслужената слава на Русе – северната столица на България. На родния си град дължим най-доброто, на което сме способни. Неотклонно следваме заявените принципи на единение, компетентност, прозрачност и почтеност, а седмичните ми отчети са израз на отговорността, която чувствам към всеки русенец.“, каза още той.

Пълния отчет за третата година от управлението можете да гледате тук:

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X