https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактора21-годишен се бори за живота след тежка катастрофа в Русе

21-годишен се бори за живота след тежка катастрофа в Русе

Младеж е с опасност за живота след тежка катастрофа в Русе тази нощ. Произшествието е възникнало около 01:30 ч., съобщават от полицията. Лек автомобил „Фиат Стило“ с русенска регистрация, управляван от 21- годишен, при движение по ул. „Дебър“ в посока булевард „Липник“, не е спрял на пътен знак „Б2“. Шофьорът не е пропуснал движещия се по булевард “Липник“ на пътя с предимство автомобил „Фолксваген – Голф“ с русенска регистрация, с 20-годишен водач, при което двете коли се сблъскват.

След удара между тях, фиатът удря лек автомобил „Мерцедес“ с варненска регистрация, управляван от жена на 23 г, движещ се в обратна посока от Кръговото в посока КАТ. При инцидента са пострадали трима – един тежко ранен с опасност за живота и двама леко ранени.

Най-тежко пострадал е шофьорът на фиата, който е настанен в интензивното отделение на болница „Канев“ с опасност за живота, а шофьорът на голфа и пътник са с леки наранявания.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство, по описа на ОДМВР Русе, в хода на което ще бъдат изяснени причините за произшествието.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X