https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияИван Демерджиев: Има сериал, но Гешев не е сценаристът

Иван Демерджиев: Има сериал, но Гешев не е сценаристът

“Имаме спор с г-н Гешев дали този взрив е можел да засегне хората вътре в автомобила. Аз продължавам да смятам, че не е могъл да засегне хората вътре, а той смята обратното. Той е пътувал както е редно без семейството си. Автомобилът не може да побере толкова хора”, каза вътрешният министър Иван Демерджиев.

“Действително има сериал, но се се опасявам, че г-н Гешев не е сценаристът”, каза още той.

И още: За по-малко от два дни разбрахме, че съдебната система не е толкова независима колкото се прокламира. Искат да го махнат хората, които го назначиха през 2019 г. – г-н Борисов и хората около него.

“Нищо не се е променило от 2019 г., а се поднася като ново начало. Ролята на ДПС е такава каквато е била винаги. Двете политически сили – ГЕРБ и ДПС вървят заедно. Аз не разбирам така съдебната реформа, разбирам я като истински съд, истинска прокуратура. Дайте си сметка как следващия главен прокурор ще се бори с корупцията, ако отстраняването му е въпрос на един ден.

За мен Гешев си отива, то това не решава проблема. Той отдавна трябваше да прозре, че да започне да работи сериозно, да уличи, дори да задържи хората, които сега са застанали срещу него. Знам, че дълго време прокуратурата държи на трупчета производства, каза Демерджиев.

Той отново повтори за производствата срещу бившия кмет на Пловдив Иван Тотев.

Познавам Борислав Сарафов като професионалист, но кой точно каква роля играе, питайте сценаристите.

Не мога да определя този човек като експерт, видях, че има отношение към различни израелски служби, каза той в ефира на Би Ти Ви по повод на израелския експерт.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X