https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияСарафов: ВСС да отстрани Гешев, страхувам се за живота си

Сарафов: ВСС да отстрани Гешев, страхувам се за живота си

“Аз днес няма да правя театър и да късам своята оставка. Срам ме е от Гешев, яде баклава с ромските барони” Това заяви Борислав Сарафов по време на своето изявление пред медии. Срам ме е от Гешев, яде баклава с ромските барони

Главният прокурор Иван Гешев обяви сутринта, че ще иска оставката на заместника си Борислав Сарафов, който е и директор на Националната следствена служба.

В този час Сарафов дава изявление, за да отговори на Гешев. Главният прокурор обяви по-рано, че заместникът му е бил част от плата за свалянето му от поста. Гешев разказа за разговорите си с него, в които признал, че е бил принуден да даде изявление за БТА миналата седмица. В него Сарафов обясни, че е бил подведен от Гешев, че в джипа е бил със семейството си по време на взрива.

Гешев обвини Сарафов, че е принудил апелативният прокурор на София Радослав Димов да напише декларация, с която иска оставката на главния прокурор.

Призовавам да бъде отстранен от ВСС. Ако иска да става политик, трябва да напусне прокуратурата, Колегите се срамуват от него. Той е неуравновесен и затова трябва да бъде отстранен от длъжността, тъй като е непригоден за това”, заяви Сарафов.

Страхувам се за живота си и настоявам за охрана. Обръщам се към Крум Зарков за това.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X