https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНинова: Коцев и Стоянов трябва да подадат оставки

Нинова: Коцев и Стоянов трябва да подадат оставки

„Това е паралелна държава – задкулисие, корупция по най-високите етажи на властта“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар на скандалите в МВР.

„Шокираща е реакцията на ПП. От борци с корупцията се оказаха част от всичко това“, каза Нинова в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. И допълни, че вътрешният министър Калин Стоянов и главният секретар на МВР Живко Коцев трябва да подадат оставки. Тя бе категорична, че в настоящата ситуация МВР не може да проведе честни избори.

Нинова заяви, че нямат намерение да правят промени в изборното законодателство преди предсрочните избори. Тя посочи, че от БСП няма доверие на машините.

„Искаме да бъдат решени три въпроса преди финала на настоящия парламент. Първо: да се дадат по 100 лв. великденска добавка за всички пенсионери с минимална пенсия и по 50 лв. за всички останали. Второ: да стане ясно какво е положението с хазната. В петък да бъдат изслушани двама министри за случващото се с общинските проекти. Трето: да се отложи либерализацията за пазара на ток за битовите потребители“, каза Нинова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X