https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораАнтоанета Линкова-Роксана и защо се кандидатира за депутат

Антоанета Линкова-Роксана и защо се кандидатира за депутат

Тя е от 15 години в музикалната сфера, клиповете й имат милиони гледания, профилите – стотици хиляди последователи, но сега тя влиза в битка за народната любов от една друга сцена. Кандидат е за депутат от партия МЕЧ. Защо Антоанета Линкова-Роксана влиза в политиката?

„Аз от много години се бунтувам сама вкъщи пред телефона за неправдата, за това хората да живеят честно, спокойно, нормално. Сякаш като приказка искам това да се случи. Да се събудим всички и да живеем по-добре. Да, аз съм човек, който много защитава етноса си, който много скача на тази тема – „цигани-българи”. Много искам след години това да се е променило. Да, със сигурност ще отнеме много време. Искам да няма расизъм. Искам да живеем всички под един покрив. Чух много за себе си, прочетох много за себе си. И си казах, аз го правя за един народ. Правя го за един народ, който години наред ходи по ръба с ниски заплати, висок ток… Не можеш да помогнеш на децата си да живеят нормално. Стари хора, които едва му свързват двата края за едно мляко. Аз съм човек, който е обиколил цяла България стотици пъти. Ставала съм свидетел на хора, които нямат пари за един хляб да си купят. И може би това беше моментът, в който си казах: „Да, аз наистина мога да помогна децата ни да живеят по-добре, да се чувстват прекрасно в държавата си”, заяви Антоанета Линкова-Роксана в предаването „Събуди се”.

„Какво ли не прочетох, че съм взела пари. Аз изкарвам пари, пея, храня си децата. Тук не става дума за никакви пари”, обясни още тя.

„Първо ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите”, каза още тя.

„Първо ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите”, каза още тя. „Това не става с даване на пари. Аз знам какво се случва в махалите”, допълни Роксана.

„Искам нашите цигански деца и родителите им да разберат, че трябва да учат. Това ще стане като им се говори, като има закони. Ще се промени това с нов закон, който да се спазва. Има хора, които ще помислят как това да се случи. В момента в махалите им се обещава на 4 години нещо. Няма как да им се дадат пари на ръка”, каза Роксана.

„Както станах популярен изпълнител и тогава не бях готова за това, сега влизам в политиката, незнаейки много неща, но аз знам техните проблеми, знам от какво се нуждаят”, каза Антоанета Линкова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X