https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНинова: И аз съм имала заплахи за живота, три пъти отказах охрана

Нинова: И аз съм имала заплахи за живота, три пъти отказах охрана

“Никога не съм ползвала кола на НСО или такава на парламента, въпреки че председателите на групи имат това право. Така разбирам нещата. Аз съм имала случай, в който един екстремист ми пращаше SMS-и със заплахи. Тогава междуведомствената комисия ми предложи охрана, но отказах”, заяви в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” председателят на БСП Корнелия Нинова.

„Имах и втори случай, при който малко необяснимо ми се случиха две катастрофи една след друга. Тогава пак отказах охрана от НСО. Третият път е, когато бях вицепремиер. Спомням си, че дори шефът на НСО дойде в кабинета ми, но пак отказах. Не се правя на герой, но така разбирам нещата. Смятам, че това са излишно дадени пари”, подчерта лидерът на левицата.

Нинова обясни защо БСП е против текстовете в Истанбулската конвенция, които не засягат насилието. „Не подкрепяме текстовете за социален пол, различен от биологичния”, подчерта политическият лидер. Тя подчерта, че евродепутатите на БСП ще бъдат в социалистическото европейско семейство в лицето на ПЕС.

Корнелия Нинова е категорична, е влизането на РС Македония в Европейския съюз би било както в техен, така и в плюс на целия регион, но подчерта, че за целта съседите ни трябва да изпълнят условията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X