https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedВладо Береану: Борисов почти навсякъде чука като диня

Владо Береану: Борисов почти навсякъде чука като диня

Премиерът Бойко Борисов, където ходи, почти навсякъде чука. Отива на помпена станция на „Балкански поток“ и там дошли някакви американски помпи. И една голяма кутия, той ходи и я чука като диня. Това каза журналистът Владимир Береану в „Студио Х“ по 7/8 ТВ.

Някаква частна фирма, която прави бронирани машини. Там също обикаля и ги чука. Днес му показаха едни танкове. И той отиде ги почука. Вече няма въпроси, непрекъснато се самоизтъква. Има специален подход – първо трябва някой да дръпне реч колко е велик. А след това се обажда някой и пита може ли 500 метра път. Той вика:  Пиши, Ананиев, пиши“.  И Ананиев се прави, че записва.

Един човек не го похвали, но попита за нов път. Борисов го попита: „Ама чисто нов ли го искаш?“. Човекът вика – да. Борисов се фръцна и това беше. Навсякъде ходи и обяснява какви успехи имаме. Всичко при него е най-велико и най-голямо. Тук е голямата разлика с Тодор Живков. При него всичко правеше партията. При Борисов-ако не е той, нищо няма да стане.

Протестите имаха един успех – Борисов промени начина си на действие. Обикаляше и преди с джипката, но казваше на медиите къде ще бъде. Първият провал бе като нарече журналистките мисирки. Сега си обикаля без да казва на никого нищо. То са едни села, местенца с малко население. И по комунистическо нямаше такава организация. Там го посрещат с „Бойко, Бойко, Бойко“.

И това се качва във Фейсбук с парчета по 20 минути с лошо качество. Там говори едни щуротии. Няма въпроси на журналисти. Големите медии се чудят какво да изкарат. Редактори гледат тази щуротия и се чудят какъв бисер да изкарат. Качеството е ниско, звукът е лошо. Тонрежисьорите вдигат звука и накрая слагат субтитри.  Става нещо измъчено.

Иван Гешев в началото и той обикаляше навсякъде и раздаваше едни тиради. Всички ги обявяваше за виновни.  Като започнаха протестите, престана да се появява където и да е. Появяваше се на абсурдни престъпления – при бандитите на селото. Да, ама Гешев вика – аз решавам битовата престъпност и решавам тези дела. Нено Димов го държаха и нищо. Срещу него няма да се заведе нищо, защото е политическо решението за кризата в Перник. Той бе арестуван само, за да се покаже, че някой е арестуван. За какво държаха жената на Божков 8 месеца?! Пуснаха я и няма да има дело срещу нея. Гарантирам. Други дела си вървяха- като делото за Милен Цветков. Като е нормално престъпление, нормално вървят нещата. Поръчковите не вървят, защото нямат доказателства. Прокуратурата не може да се справи със сложни дела.

Самият Гешев изчезна. И не дава интервюта. Преди даваше на Никодимов от БНТ. Там всичко е ясно – какви въпроси, що. След това вече избягва контакти с журналисти.

Абе, истинска ли са тези снимки или не?  Нямаме експерти, които да установят това нещо. Поне една експертиза да сме направили, да има за цвят. Поне нещо. А то нищо. Поне премиерът си призна за удовлетворяване на негови потребности, такова нещо прочетох. Даже хитроумно каза за жената с парите: „ Да ги беше оставила там“. Реакция от протестите има. По средата на пандемията, караше министъра на здравеопазването и шефа на Пирогов да видят какво прави той. За малко да ги пребие, докато показва бръмчащата маркировка. Целият цирк си върви, продължава и то ще си продължи до 28 март, когато очевидно ще са изборите. Подозирам, че веднага след празниците ще намали и това нещо.

Би било нормално да се върне и дава интервюта в някои телевизии. Вече го е страх и от журналисти. Идва година, която със сигурност поне малко ще се промени политическата система у нас.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X