https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияПремиерът разкри кога ще предложи нови министри

Премиерът разкри кога ще предложи нови министри

Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които решим да ги сменим и това ще бъде коалиционно решение. Това заяви от Трявна премиерът Кирил Петков.

В момента, в който съберем мнозинство от 121 депутати, веднага ще предложим нови министри, уточни премиерът., добави той.

Премиерът обяви, че това трябва да се случи максимално бързо и отрече информации да е готов да застава начело а някое министерство.

Най-важното е да намерим 7 смели депутати, които слагат приоритета България пред всякакви задкулисни, други или личностни обещания, добави той.

Петков коментира и скандала на границата.

“Учуден съм от Слави Трифонов колко пъти повтори, че едва ли не нямал нищо общо, само дето без да го питат влиза в оправдателен режим за границата. Съвпадна изцяло с това, че най-накрая държавата си върна контрола на границата, която се е движила от години от неясни за мен субекти, каза премиерът.

В момента много хора от сивия сектор губят много средства и биха се радвали това правителство да го няма. В момента всички, които са крали досега, рано или късно ще минат през прокуратурата. Това е група, която се чуди как правителството да свърши всеки ден. Втората група от хора са свързани с газови печалби, които сега свършват. Тези хора също биха се радвали това правителство да го няма, добави още Петков.

Той уточни, че със сигурност газът от Азербайджан ще дойде.

“Важното е да не ни е страх, че през декември ако господин Путин реши да атакува Европа още едни път, няма да спре шалтера на всички ни”, подчерта още Петков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X