https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Стефан Янев в Русе: Искаме да върнем морала в политиката

Стефан Янев в Русе: Искаме да върнем морала в политиката

Искаме да върнем морала в политиката. Това заяви лидерът на “Български възход” Стефан Янев на среща с избиратели в Русе. Той бе придружен от заместник-председателя на партията Георги Самандов и водачът на листата за Русе Красимир Иванов.

Янев представи приоритетите на коалицията, сред които са борбата с демографията, реформа в държавната администрация, както и поправки в Закона за данъчното облагане.

“Данъците и печалбите на бизнеса да не напускат страната. Подготвили сме предложение за промяна на закона. Подобен модел има в много други страни”, каза бившият служебен премиер.

“Държавната администрация трябва да подпомага бизнеса и да работи в интерес па гражданите. Предлагаме мандатност, реална оценка на възможностите”, допълни той.

“Готови сме да подкремим законопроект, който е бавен от години – за мълчаливо съгласие, каза още Янев.

Той е категоричен, че връзката с гражданското общество е най-важната.

“Моят призив към вас е да отделите час от времето си и да гласувате, за да дадем перспектива на България”, заяви Стефан Янев.

“За да излезем от тази политическа криза трябва да престанем с червените линии”, категоричен е той.

Водачът на русенската листа на “Български възход” Красимир Иванов подчерта, че в листите на коалицията има само местни хора, които познават проблемите на всеки регион.

“Дълги години проблемите на Русе са неглижирани от държавата, а с всяка година потъваме все повече. Нужна е воля за промяна. Трябва да се гласува”, призова Иванов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X