https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДепутатът Иван Белчев подхвана постоянните проверки в ОУ "Иван Вазов" в Русе

Депутатът Иван Белчев подхвана постоянните проверки в ОУ “Иван Вазов” в Русе

Депутатът Иван Белчев е входирал два въпроса към МОН. Те са свързани с постоянните проверки в ОУ “Иван Вазов”, Русе заради сигнали от едни и същи трима души. “Това е тормоз, които може да се приложи върху всяко едно училище, с цел то да се злепостави в обществото”, коментира народният представител. Според него показателно в случая е, че една голяма част от анкетираните служители (над 80%) подкрепят работата на ръководството на училището.

Иван Белчев търси становището на Министерство на образованието и науката, за да се прекрати този случай и училището да продължи своето развитие.

Към днешна дата са зададени малко над 900 въпроса към служебните министри или средно по 4 въпроса на народен представител. Най-много са били внесени от народни представители от „Демократична България” – 233 въпроса, обобщи Иван Белчев.

Една не малка част са свързани с екологията, образованието и проблемите в Русе и региона. По тези теми той е внесъл общо 23 въпроса. Голяма част от тях получили отговор и решенията продължават да се търсят.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X