https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияДепутат от ГЕРБ разкри дали Борисов ще се срещне с Корнелия

Депутат от ГЕРБ разкри дали Борисов ще се срещне с Корнелия

Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с когото и да било. Човек, който е бил 12 години министър-председател няма проблем да погледне останалите лидери в Народното събрание. Това заяви депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев пред Би ТиВи във връзка с възможността за правителство с третия мандат, който бе даден вчера от президента Румен Радев на БСП, и обявената от Корнелия Нинова лидерска среща.

ГЕРБ ще подходят уважително към всичко, което предложи БСП. Георгиев се надява предстоящите срещи да се случат публично и да не стане един пазар и пазарлък. Той смята, че шансовете за съставяне на правителство с третия мандат е по-голям, отколкото ПП някога могат да бъдат успешна партия. ГЕРБ не са поставяли условия за министри на ПП, а имат претенции спрямо Кирил Петков и Асен Василев.

ГЕРБ направили всичко възможно да се постигне консенсус в обществото, като се опитали да реализират първия мандат с проектокабинета Габровски.

Той не е участвал нито с лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, нито с когото и да било в една обща фирма. Човек, който е бил партньор с четирима руски граждани, да говори срещу ГЕРБ и какви са ГЕРБ, е нелепо, заяде се Георгиев, цитиран от “Нюз.бг”, с депутата от “Продължаваме промяната” Настимир Ананиев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X