https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКорнелия Нинова скъса план "Б" на ГЕРБ

Корнелия Нинова скъса план “Б” на ГЕРБ

Парадоксите се трупат и хаосът се задълбочава. Това коментира пред медиите в кулоарите на парламента Корнелия Нинова преди срещата с ГЕРБ и лично отказа да води преговори с хората на Бойко Борисов. И вместо себе си излъчи заместниците си Георги Свиленски и Кристиан Вигенин на рандевуто с Десислава Атанасова и Томислав Дончев и ко.

Отговорни са ГЕРБ, обвини тя хората на Бойко Борисов. Тя попита и журналистите дали знаят какъв е елементът на разговорите между двете формации, защото левите се объркали.

Получили покана да обсъдят управленската програма. Левите я поискали предварително, за да се запознаят. От ГЕРБ им изпратили програмата на ПП/ДБ. Социалистите попитали какво е това

Ако герберите имат сериозни намерения за кабинет, друг трябва да е подходът, по мнението й. Според нея трябва да се извадят няколко основни приоритети и да се посочи срок, в който да се изпълнят.

ГЕРБ правят хаос в реда, критикува още лидерът на БСП. Не зная защо всички мълчат и не казват истината, призова Нинова. Отговорни сме пред парламентаризма, допълни тя.

Лидерът на ГЕРБ вижда схема на ПП за местните избори и дълго управление на Радев
Корнелия Нинова смята, че това е имитация и заради този хаос все още не могат да започнат работа комисиите, тъй като заради консултациите не може до се събере на заседание Председателският съвет.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X