https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияМария Габриел представя приоритетите си

Мария Габриел представя приоритетите си

“Изправям се с чувство на гордост и с чувство на скромност, защото вие ме познавате. Заедно с вас през последните 14 години сме работили и сме постигали резултати. Днес обаче заставам пред вас с чувство за голямата отговорност, която всички ние носим пред българите. Затова и ключовата дума на днешните срещи за мен ще бъде диалог. Диалог между парламентарните групи по конкретни приоритети в краткосрочен и средносрочен план, които да са приоритети за България”, каза Мария Габриел пред медиите.

Ще бъде внесено искане за освобождаване на Иван Гешев поради уронване на престижа на съдебната власт. Това ще е първото, което ще направи моето правителство.

Благодаря за подкрепата, за мен е истинска чест. Искаме България, която ясно отстоява своето място в ЕС и НАТО и решение на кризите и терзанията на българските граждани, изправям се с чувство на гордост и скромност, вие ме познавате, заяви номинираната за премиер Мария Габриел.

Работили сме и сме постигнали резултати 14 г. Заставам пред вас с чувство за голяма отговорност, която носим всички ние пред българите, ключовата дума на днешните срещи е диалог между групите, в краткосрочен и средносрочен план, диалог по приоритети. За да изпълним приоритетите имаме нужда от работещо правителство, добави Габриел.

Посланието ми е да работим заедно с българска стратегия на трите ААА – амбиция, авторитет, ангажимент, подчерта Габриел.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X