https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДесислава Атанасова отговори на ултиматума на ПП-ДБ: Ние спазваме ангажиментите си

Десислава Атанасова отговори на ултиматума на ПП-ДБ: Ние спазваме ангажиментите си

Започна националното съвещание във Велико Търново с участието на общински кметове на ГЕРБ, областни координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията.

Десислава Атанасова коментира поставените въпроси и ултиматум от ПП-ДБ от вчера. Тя заяви, че спазват ангажиментите си:

“От вчера се появяват някакви ултиматуми. Длъжна съм да кажа, че ние спазваме вече обявената обща законодателна програма. Държа да кажа, че тя е в 25 точки, поели сме ангажимент”, заяви Атанасова.

“Напускането, липсата на разговор и липсата на диалог не е връщане на парламентаризма. Искаме диалог и яснота как ще работим заедно и дали ще работим заедно. Ултиматумите и условията за нас са част от една игра. Ние в подобни неща не участваме”, заяви председателката на парламентарната група на ГЕРБ.

В петък от ПП-ДП настояха писмено да бъде потвърдена подкрепата за договорената между първите две формации законодателна програма. Вчера Кирил Петков постави седем условия на ГЕРБ, за да продължи реформаторската програма. Сред тях са пътна карта за съдебната реформа, общ проектозакон за антикорупционната комисия, преработване на Изборния кодекс и синхрон в определянето на регулаторните органи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X