https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораФейсбук потребител за депутата Иван Белчев: Много е лошо да се прави...

Фейсбук потребител за депутата Иван Белчев: Много е лошо да се прави PR на гърба на гражданите

Ожесточена дискусия се заформи тези дни във Фейсбук, по повод въпросите, зададени преди дни от народния представител Иван Белчев, касаещи новия тир паркинг.

“Така!!! Да “благодарим” на Иван Белчев от ДБ, който е много “загрижен” за гр. Мартен и гр. Русе. Между другото бори се за кандидат кмет за гр. Русе (изберете си го)!

От вчера стана Народен представител и вместо да решава инфраструктурните въпроси на областта се захвана с новопостроения паркинг, който започна да реашава проблеми на русенци и мартенчани!
Цитат от Русемедия:

“ Юридически лица нямат правомощия да организират преминаване на държавната граница, заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в отговор на въпрос на депутата от Русе Иван Белчев от ПП-ДБ защо организацията за преминаване през ГКПП „Дунав мост“-Русе е поверена на частна фирма и камионите са задължени да преминават предварително през буферния паркинг. Има се предвид, че за да се нареди камион на опашката на Дунав мост, той трябва да има номер от новия буферен паркинг. Без него служители на фирмата, която стопанисва паркинга, не допускат превозните средства до граничния пункт.

Министър Калин Стоянов припомня, че в Наредбата за ГКПП са регламентирани контролните институции, имащи отношение към граничния контрол, и частни фирми не са в този списък. Той заявява още, че новият паркинг е публично-частно партньорство между общината и частна фирма и целта му е да реши транспортен проблем с камионите, изчакващи на пътя.”

Та да преведа на всички ни какво направи този човек! Задава въпрос дали бил законосъобразно частна фирма да стопанисва и пропуска всички камиони. Отговора на министъра е НЕ (разбирайте техния министър)

С което сега камионите ще започнат да прескачат паркинга и да се редят отново на платното (вече се случва)

МВР не трябвало да контролира, за това нямаме и патрулки, които да пазят.
Та вместо да се търсят решения се създават проблеми, защото видиш ли румънците ревали, че плащат 15лв за целият си престой!!!

Знаете ли колко ме интересува дали е законосъобразно?!!! Държавата 30 години не реши проблема на Русе! Колко хора умряха в годините забивайки се в стоящите неправилно (незаконосъобразно) на пътната лента камиони?

Истината е ясна. Идват избори и трябва да се очерни кмета от БСП (Пенчо Милков) за да стане “СДС” (Стани да седна) Който ме познава знае, че не съм фен на БСП, но когато се направи нещо добро за Русе, не трябва да се търси начин да се провали, а ако има законови проблеми да се решат.

Защо? Защото от 5г., от както живея в Мартен – на 5км от гр. Русе, за първи път в последните 3-4 седмици (от както отвори паркинга) мога да стигна спокойно до града, без да има опасност за живота ми, както и на чакащите шофьори на камиони!

Лошо е да се прави Пиар на гърба на гражданите. Ако искаш да спечелиш битката за кмет на Русе не е начина да оплюваш доброто, а да дадеш ясна програма какво бъдеще предлагаш и как точно ще го осъществиш!!!

Избирайте си русенци още ДБ и ПП, те Ви мислят само “доброто”!”, пише Давид Александров, а под поста му не закъсняват разнопосочните мнения на привържениците и критиците на депутата, за който се говори, че ще се кандидатира за кмет на град Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X