https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоИнж.Ивайло Башалов е новият директор на „Пристанищен комплекс Русе“

Инж.Ивайло Башалов е новият директор на „Пристанищен комплекс Русе“

Инж.Ивайло Башалов е новият изпълнителен директор на „Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД. Промяната стана известна от прессъобщение на областната администрация за инспекцията на областния управител Драгомир Драганов на фериботния терминал в Русе, пише Русе Медиа. Новите обстоятелства са вписани в Търговския регистър на 17 май, а решението е взето на 9 май.

Инж.Ивайло Башалов, който досега беше зам.-директор експлоатация в „Пристанищен комплекс Русе“, поема поста от Петър Драгошинов, който излиза в пенсия. Башалов участва в конкурса за избор на членове на Съвета на директорите на „Пристанищен комплекс Русе“ ЕАД, обявен от Министерството на транспорта и съобщенията.

След приключване на конкурса в Съвета на директорите влизат двама представители на държавата и един независим член. Това са Ивайло Башалов и Калоян Николаев, досегашен началник сектор в Пристанищния комплекс, които са от страна на държавата, и Венетка Серафимова като независим представител.

Венетка Серафимова е избрана за председател на Съвета на директорите, а Калоян Николаев за зам.-председател. Новото тричленно ръководство е с мандат от 3 години.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X